Outlet Ski Barcelona

Esquís d'oferta fora de temporada

Blossom Skis oferta

Esquís Eslàlom Follow Me

Compra els esquís Blossom fora de temporada i estalvia!

165 cm

Espàtula 116,4 mm

Patí 65 mm

Cua 100,7 mm

Radi >14 metres

Blossom Skis all mountain

Esquís All Mountain White out

Mida 170 cm

Espàtula 131 mm

Patí 77 mm

Cua 111mm

Radi 14 metres

Botiga Ski Time

A Barcelona cada vegada més queden poques botigues d'esquí alpí físiques. És per aquesta raó, que el material d'esquí d'oferta o esquís outlet són difícils de trobar. A la botiga online de esquí Ski Time, hi trobareu material de tot tipus; des de esquís d'oferta degut a que són de temporades anteriors, com esquís de segona mà a la vegada que aquells que només han estat utilitzats pels test de per exemple Solo Nieve. Resulta positiu per a aquells esquiadors que aniran a esquiar, però que no tenen pensat competir en carreres de lliga catalana o espanyola, adquirir uns esquís amb un descompte superior al 50% del que trobarien a les botigues habituals.

Blossom Skis

Blossom Skis oferta La marca Blossom Skis va nèixer el 1999 amb Luciano i Franco Moro; en un cas, l'esperit d'un empresari com la familia Mora i per l'altre, el de Luciano, entrenador nacional de l'equip italià.
Amb més de 10 anys des de la creació del primer parell d'esquís, la fàbrica és tota empresa de producció d'esquís d'allò més professional convinant la tradició de la producció dels primers esquís a Itàlia el 1906. Tots els models de Blossom Skis, estan fets amb materials de primera qualitat i amb les millors tecnologies.Per tant, podem veure com són uns esquís d'alta gama per a esquiadors exigents.
Top