Estació esquí Port Ainé

Port Ainé

Port Ainé, és una estació d’esquí inaugurada el 1986,  situada a l’àrea d’influència del municipi de Rialp, al massís de l’Orri i en l’esplèndid marc natural que brinda el Parc Natural de l’Alt Pirineu, a la comarca del Pallars Sobirà, Pirineu de Lleida. Gràcies a la seva privilegiada situació, sota el Pic de l’Orri (2.440 m), l’estació gaudeix d’un microclima favorable.

Estació esquí Port Ainé

Estació esquí Port Ainé

Disposa de 24 km esquiables, 790 metres de desnivell des de la cota baixa de 1650m fins la més alta arribant a 2440 m.  El punt diferencial de Port Ainé és el seu enfocament al públic familiar. L’estació destaca pel Telecadira, de 6 places desembragable JET – CIM, que culmina a la cota màxima de l’estació i les espectaculars vistes que ofereix el Pic de l’Orri on es pot veure la Serra del Cadí, Llessui, els pirineus andorrans..

estacions esquí port ainè

Estacions esquí Port Ainè

Als que ens agrada el fora pistes hi han dues alternatives molt bones com són el Bosc de Comalforn o Riu sec. Tots ells, entremig d’un bosc no molt frondós però que posarà a prova el vostre nivell de viratge curt. Entreu al plànol 3d sencer de Port Ainé aquí.

 

plànol estació port ainé pallars sobira

Plànol estació Port Ainé Pallars Sobira

 

 

 

A nivell de serveis, Port Ainé compta amb l’Hotel Port Ainé 2000*** (el més alt dels Pirineus), una Terrassa-Solàrium amb cafeteria i un Restaurant Panoràmic.

Font imatges: Estación esquí Port Ainé  Estació esquí Port Ainé

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *