Estació esquí Espot Esquí

Plànol estació Espot Esqui 2016 2017

Plànol estació Espot Esqui 2016 2017

L’estació d’Espot Esquí està situada en el municipi d’Espot, en una de les vies d’entrada del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i prop d’una zona amb molts llacs d’origen glacial; les pistes orientades al nord-est tenen l’encant d’estar envoltades de bosc.

És una estació amb ambient familiar, amb un desnivell de 1000 metres des de la cota baixa situada a 1500 metres i arribant a 2500 a la cota més alta. Amb un total de 22 pistes i 23 quilòmetres esquiables. Destaquen a part de les vistes panoràmiques des de la cota alta, la possibilitat de gaudir de competicions d’alt nivell a nivell català, espanyol i internacional. Accedir a plànol Espot Esquí 3d.

Estació esquí Espot Esquí

Estació esquí Espot Esquí

 

 

 

 

 

Font imatges: Estació esquí Espot Esquí Lleidatur

Etiquetes: , ,